Pattern issue after exporting

  • Sonia Kong COMMUNITY MANAGER Comment actions Permalink

    Hello giar giar,

    Thank you for contacting us!

     

    Could you please share the project file with us? If you are okay with this, please send your file via support@marvelousdesigner.com.

    Thank you!

  • giar giar Comment actions Permalink

    Hello Sonia Kong

    Thank you for your reply, sure i will send the file

     

  • giar giar Comment actions Permalink

    Hello Sonia
    I have sent the emai couple weeks ago but i have got any respond, just in case you didnt receive my email i attached link for the  sample file so you can check this out. Here is the link  https://www.dropbox.com/s/sm1d1m8ttbj173w/test.zprj?dl=0

    Thank you for your help 

     

    System Info :

    MD  ver 6.0.617 (r33008)

    i7 9700k

    RTX 2070

    4k display 

  • Sonia Kong COMMUNITY MANAGER Comment actions Permalink

    Hello giar giar,

    Apologies for the delayed response!

    We didn't receive the file. We will take a look right now!

    Could you let me know the exact option that you used for exporting FBX?

    Thank you in advance!

  • giar giar Comment actions Permalink

    Hello Sonia

    No worries!  and here is my export setting, and  i also just found out that the "Fill Texture Seam" option causes the issue, the bigger a value the bigger additonal offset we get, if we put zero number, i dont have the issue,  is it normal? Thank you   

  • Sonia Kong COMMUNITY MANAGER Comment actions Permalink

    Thank you giar giar for getting back to us!

    Yes. The outline is filled with texture as you enter the pixels in Fill Texture Seams option.

    For your information, I've attached the manual about 'Fill Texture Seams'. (Please click here to go to manual)

    I hope this information helps you. Should have any other questions, please let us know! Have a lovely day :)

  • giar giar Comment actions Permalink

    Thank you Sonia for the explanation, but what i dont understand is why it also affect to the mesh/3d model, so after exporting my model will have additional mesh on the edge, and it also only happen if i export in FBX format other formats are fine. The good news is i have updated the MD and it seems the problem is disappear now. Again Thank you for your help 

Please sign in to leave a comment.